HVORFOR FRAXX

 
 
Untitled design-29.png
 

Helle-Vibeke Schütte

GRÜNDER

Helle-Vibeke har mange års erfaring fra å jobbe innenfor tech industrien, har organisert TEDx-talks og undervist på Hyper Island og Copenhagen Business School. I dag brenner hun for å skape digitale læringsopplevelser som folk faktisk ser frem til å lære av.

 
 
 

Fraxx gründer, Helle-Vibeke Schütte, har i nesten ti år jobbet med digitale løsninger for både oppstartsbedrifter og for mer etablerte organisasjoner. Som sjef for forretningsutvikling i Norge for et av de største mediebedriftene i Skandinavia jobbet hun med nye forretningsmuligheter og så potensialet i digitale kurs for et bredere publikum og for bedrifter. Gjennom hennes posisjon som co-organizer for TEDxCopenhagen, hvor hun jobbet med et bredt utvalg eksperter og foredragsholdere, har hun hatt dyp innsikt i verdien av å dele kunnskap på en engasjerende og intuitiv måte. Læring og utvikling av kunnskaper har ganske enkelt blitt noe hun brenner sterkt for, og som hun gjerne vil dele med så mange som mulig. Helle-Vibeke har brukt 7 år på å jobbe innen innovasjon, teknologi og digital konseptutvikling inkludert e-sport (Go Astralis!), videomarkedsføring og softwareutvikling.

I 2019 lanserte hun Fraxx for å gjøre det mulig for skandinaviske eksperter og bedrifter å vokse på den digitale front ved å utvikle læringsopplevelser på nettet som folk elsker å lære av.