VI INTRODUSERER:
NETTKURSLØSNING FOR BEDRIFTER

Untitled design-25.png
 
 

OM FRAXX


Fraxx Interactive er en digital videobasert læringsplattform som gjør det mulig for bedrifter å legge en ny digital dimensjon til læring og opplæring i organisasjonen. Plattformen vår tilbyr en strukturert og tilpasset løsning, som er skreddersydd deres behov i et såkalt “white label” format. 

Vi mener at læring og trening skal være moro og engasjerende. Det er vårt mål å hjelpe din bedrift og ansatte til å lykkes profesjonelt samt å tilegne dine ansatte nye ferdigheter og kunnskaper på en effektiv og enkel måte.

Enkelt og brukervennlig

Med vår løsning er du raskt i gang, da vårt system er enkelt og brukervennligt.

Vi vet hva som skal til for å bygge et online kurs - og vi har laget en white book, som sikrer prosessen og sørger for at produksjonen av kursene kommer i mål innenfor avtalt tidsramme.

Vi sikrer drift og funksjonalitet

Den daglige driften av en online kurs plattform er en tidkrevende oppgave. Hvem svarer den ansatte som glemte passordet sitt, og holder rede på daglig drift og vedlikehold? Det gjør vi, og vi har et robust system som sikrer en sømløs brukeropplevelse. Vi står også klare om dere ønsker å endre en modul eller tilføye nye kurs - å hjelpe våre kunder er vår største glede.