DIN LEVERANDØR AV ONLINEKURS

Untitled design-25.png
 
 

HVORFOR FRAXX


Fraxx er en digital læringsløsning som gjør det mulig for eksperter og influencers å ta forretningsmodellen sin til neste nivå. Vårt oppdrag er å hjelpe deg med å utvikle videobaserte online kurs som folk elsker.

Vi lager online kurs, som vil hjelpe deg med å løfte merkevaren og konseptene dine inn i den digitale tidsalderen. Med FRAXX vil du kunne selge kurs av høy kvalitet på din egen e-læringsplattform levert av oss. Den digitale plattformen lar deg få tilgang til nye digital inntektsstrømmer, men viktigst av alt er det at du kan skape mer verdi for fans, følgere og publikum enn bare en vanlige Youtube-videor, Instagram eller Facebook-innlegg.

En ny epoke

Den tradisjonelle mediebransjen sliter med å skape verdi for forbrukerne og med å gjøre forretning av tradisjonelle markedskanaler i bruk i dag. Dagens medielandskap er nedtynget av reklame skjult i dårlig eller sponset innhold. Vi ønsker å endre dette og tror på verdien av kvalitetsinnhold, pålitelighet og engasjement fra influencere og eksperter med en sterk merkevare, som de ønsker å verne om. Derfor ønsker vi å tilby en digital løsning for både å skape en avansert digital læringsopplevelse og å sørge for at den når ut til ditt kjernepublikum. 

Fraxx hjelper deg med å produsere innholdet ditt, og vår integrerte løsning hjelper deg å kutte gjennom den digitale støyen og tilby digitale kurs på egen nettside eller blogg.

 

 VÅR LØSNING

 
1.png

DATA DREVET

Vårt backend-system lar deg tracke salg, performance og fremdriften for dine kursdeltakere

 
2.png

TEKNISK PLATTFORM

Brukervennlig, robust og enkel å implementere - vi spesialiserer oss på å lage tilpassede løsninger som passer din bedrifts behov

 
3.png

PRODUKSJON

Godt produsert og engasjerende innhold er nøkkelen for ett bra kurs og tilfredse kursdeltakere

 
4.png

KONCEPTUTVIKLING

Vi hjelper deg med å bygge ditt konsept og å produsere “best in class” digitale kurs med video, quizer og slides.

 

ENGASJERENDE

Bred erfaring og innsikt i å skape engasjerende innhold som skaper verdi for kursdeltakerne

 
6.png

DRIFT & SUPPORT

Vi gjør hverdagen lettere og står klar med support og hjelp til daglig drift av plattformen.

OM FRAXX

 
 
Untitled design-29.png
 

Helle-Vibeke Schütte

GRÜNDER

Helle-Vibeke har mange års erfaring fra å jobbe innenfor tech industrien, har organisert TEDx-talks og undervist på Hyper Island og Copenhagen Business School. I dag brenner hun for å skape digitale læringsopplevelser som folk faktisk ser frem til å lære av.

 
 
 

Fraxx gründer, Helle-Vibeke Schütte, har i nesten ti år jobbet med digitale løsninger for både oppstartsbedrifter og for mer etablerte organisasjoner. Som sjef for forretningsutvikling i Norge for et av de største mediebedriftene i Skandinavia jobbet hun med nye forretningsmuligheter og så potensialet i digitale kurs for et bredere publikum og for bedrifter. Gjennom hennes posisjon som co-organizer for TEDxCopenhagen, hvor hun jobbet med et bredt utvalg eksperter og foredragsholdere, har hun hatt dyp innsikt i verdien av å dele kunnskap på en engasjerende og intuitiv måte. Læring og utvikling av kunnskaper har ganske enkelt blitt noe hun brenner sterkt for, og som hun gjerne vil dele med så mange som mulig. 

Helle-Vibeke har brukt 7 år på å jobbe innen innovasjon, teknologi og digital konseptutvikling inkludert e-sport (Go Astralis!), videomarkedsføring og softwareutvikling.

I 2019 lanserte hun Fraxx for å gi innholdsskapere, influencers og eksperter en plattform der de kan løfte virksomheten, merkevaren og konseptene sine inn i den digitale læringsalderen ved å selge innhold av høy kvalitet på egen e-læringsplattform.

Fraxx har som mål å gjøre det mulig for skandinaviske eksperter og bedrifter å vokse ved å utvikle online læringsopplevelser folk elsker. Vi gir innholdsskapere den kraften de fortjener. 

KONTAKT

 

Vi vil gjerne høre fra deg også!

Kontakt oss gjerne for en uformell prat og en kopp kaffe.

Fraxx Interactive
Org. No. 922 179 069

Epost:

hvs@fraxxinteractive.com

Kontor:

Epi-Center Oslo

Edvard Storms gate 2, 0166 Oslo