VI INTRODUSERER:
NETTKURSLØSNING FOR BEDRIFTER

Untitled design-25.png
 
 

OM FRAXX


Fraxx Interactive er en digital videobasert læringsplattform som gjør det mulig for bedrifter å legge en ny digital dimensjon til læring og opplæring i organisasjonen. Plattformen vår tilbyr en strukturert og tilpasset løsning, som er skreddersydd deres behov i et såkalt “white label” format. 

Vi mener at læring og trening skal være moro og engasjerende. Det er vårt mål å hjelpe din bedrift og ansatte til å lykkes profesjonelt samt å tilegne dine ansatte nye ferdigheter og kunnskaper på en effektiv og enkel måte.

Enkelt og brukervennlig

Med vår løsning er du raskt i gang, da vårt system er enkelt og brukervennligt.

Vi vet hva som skal til for å bygge et online kurs - og vi har laget en white book, som sikrer prosessen og sørger for at produksjonen av kursene kommer i mål innenfor avtalt tidsramme.

Vi sikrer drift og funksjonalitet

Den daglige driften av en online kurs plattform er en tidkrevende oppgave. Hvem svarer den ansatte som glemte passordet sitt, og holder rede på daglig drift og vedlikehold? Det gjør vi, og vi har et robust system som sikrer en sømløs brukeropplevelse. Vi står også klare om dere ønsker å endre en modul eller tilføye nye kurs - å hjelpe våre kunder er vår største glede.

 

 VÅR LØSNING

 
1.png

DATA DREVET

Vårt backend-system lar deg tracke kursutviklingen for dine ansatte.

 
2.png

TEKNISK PLATTFORM

Brukervennlig, robust og enkel å implementere - vi spesialiserer oss på å lage tilpassede løsninger som passer din bedrifts behov.

 
3.png

PRODUKSJON

Godt produsert og engasjerende innhold er nøkkelen.

 
4.png

KONSEPTUTVIKLING

Vi hjelper deg med å bygge ditt konsept og å produsere “best in class” digitale kurs med video, quizer og slides.

 

ENGASJERENDE

Bred erfaring og innsikt i å skape engasjerende innhold for dine ansatte.

 
6.png

DRIFT & SUPPORT

Vi gjør hverdagen lettere og står klar med support og hjelp til daglig drift av plattformen.

HVORFOR FRAXX

 
 
Untitled design-29.png
 

Helle-Vibeke Schütte

GRÜNDER

Helle-Vibeke har mange års erfaring fra å jobbe innenfor tech industrien, har organisert TEDx-talks og undervist på Hyper Island og Copenhagen Business School. I dag brenner hun for å skape digitale læringsopplevelser som folk faktisk ser frem til å lære av.

 
 
 

Fraxx gründer, Helle-Vibeke Schütte, har i nesten ti år jobbet med digitale løsninger for både oppstartsbedrifter og for mer etablerte organisasjoner. Som sjef for forretningsutvikling i Norge for et av de største mediebedriftene i Skandinavia jobbet hun med nye forretningsmuligheter og så potensialet i digitale kurs for et bredere publikum og for bedrifter. Gjennom hennes posisjon som co-organizer for TEDxCopenhagen, hvor hun jobbet med et bredt utvalg eksperter og foredragsholdere, har hun hatt dyp innsikt i verdien av å dele kunnskap på en engasjerende og intuitiv måte. Læring og utvikling av kunnskaper har ganske enkelt blitt noe hun brenner sterkt for, og som hun gjerne vil dele med så mange som mulig. Helle-Vibeke har brukt 7 år på å jobbe innen innovasjon, teknologi og digital konseptutvikling inkludert e-sport (Go Astralis!), videomarkedsføring og softwareutvikling.

I 2019 lanserte hun Fraxx for å gjøre det mulig for skandinaviske eksperter og bedrifter å vokse på den digitale front ved å utvikle læringsopplevelser på nettet som folk elsker å lære av.

 

KONTAKT

 

Vi vil gjerne høre fra deg også!

Kontakt oss gjerne for en uformell prat og en kopp kaffe.

Fraxx Interactive
Org. No. 922 179 069

Epost:

hvs@fraxxinteractive.com

Kontor:

Epi-Center Oslo

Edvard Storms gate 2, 0166 Oslo